marți, 25 iunie, 2024

O bătrână a ars de vie, la Șiria, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări | VIDEO

Distribuie articolul

Pompierii au fost solicitați, seara trecută, în jurul orei 22:00, să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea arădeană Șiria.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Șiria, iar între timp au intervenit în forță și două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad.

Incendiul s-a manifestat generalizat, la nivelul întregii locuințe, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au acționat și pentru căutarea – salvarea posibilelor victime, întrucât în apelul pe 112 s-a precizat că există posibilitatea ca o persoană să fie surprinsă în interior. În urma recunoașterii efectuate, a fost identificată o victimă carbonizată, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 93 de ani.

Incendiul a fost lichidat, dar au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și o încăpere a locuinței pe o suprafață de aproximativ 12 metri pătrați.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți