O arădeancă a încercat să se arunce de la etajul 8 al unui bloc de pe Banu Mărăcine

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Pompierii, polițiștii și medicii au intrat în alertă, în această seară, în jurul orei 18:00, atunci când un apel la 112 anunța faptul că o femeie vrea să se arunce de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Banu Mărăcine, din municipiul Arad.

„În seara zilei de 2 februarie, în jurul orei 18:12, prin SNUAU 112, a fost sesizată o posibilă tentativă de sinucidere. Echipajele de poliție, împreună cu echipajele ISU, s-au deplasat pe strada Banu Mărăcine, din municipiu, unde o femeie amenința că se aruncă de la etajul 8 al blocului în care locuiește. La fața locului s-au deplasat doi negociatori ai IPJ Arad, care, după aproximativ două ore, împreună cu forțele participante, au convins femeia de 47 de ani, din Arad, să renunțe la gestul extrem”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Femeia a fost transportată de un echipaj SMURD la spitalul de psihiatrie, în vederea evaluării stării sale și acordarea de tratament de specialitate.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.