O anexă gospodărească din Chisindia s-a făcut scrum

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această după-amiază, în jurul orei 14:15, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Chisindia.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii anexe construite din lemn, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la casa, aflată în imediata vecinătate.

Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să fie limitate la nivelul anexei, salvând astfel casa. Au ars anexa gospodărească și bunurile aflate în interior constând în unelte și cereale.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jar/scântei, provenite de la un grătar aflat în proximitatea anexei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.