Numărul de pacienți internați pe secțiile COVID ale Spitalului Județean a crescut în ultimele câteva zile

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În urmă cu șase zile, numărul pacienților diagnosticați cu COVID-19 și internați pe secțiile Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad era de 188. Dintre aceștia, 39 de pacienți erau pe secțiile de copii, respectiv 21 de pacienți erau internați pe zonele de Terapie Intensivă.

Ei bine, la această oară, pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Județean Arad, sunt internați 229 de pacienți, iar 18 dintre aceștia necesită terapie intensivă.

Astfel, pentru a asigura numărul necesar de paturi pentru pacienții pozitivi, conducerea SCJU Arad a decis transformarea Secției Clinice Medicină Internă II, din incinta fostului Spital Municipal (Piața Mihai Viteazul nr 7-8), în secție COVID-19, cu 36 de paturi.


Citește și: Spitalul Județean a crescut numărul de paturi destinate pacienților COVID


Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.