Mai mulți arădeni care ar fi trebuit să stea în carantină au ieșit la cumpărături sau la cimitir, încălcând măsurile. Acum au dosare penale

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni au întocmit, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Astfel, pe raza localității Sântana, un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate, a fost legitimat în cadrul unei acțiuni a polițiștilor din după-amiaza zilei de 30 octombrie. Acesta era plasat în carantină la domiciliu din data de 17 octombrie.

În ziua de 1 noiembrie, o arădeancă de 32 de ani nu a fost găsită la domiciliul declarat, aceasta figurând cu alertă covid până la data de 6 noiembrie. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia fusese la cimitir.

În aceeași zi, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiștii Secției 2 Rurală Arad la adresa unei femei de 31 de ani, din Semlac, s-a constatat că aceasta a părăsit domiciliul împreună cu soțul și cei doi copii minori, deplasându-se pe raza municipiului Arad pentru cumpărături, având interdicția de a părăsi locuința în perioada 19 octombrie – 1 noiembrie inclusiv.

În toate cazurile se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.