Noul Spital de Psihiatrie de la Căpâlnaş urmează să fie racordat la rețeaua electrică

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Noul Spital de Psihiatrie de la Căpâlnaș este la faza de finisaje. În perioada următoare construcția va fi racordată la rețeaua de energie electrică.

Consiliul Județean a solicitat oferte de la două societăţi comerciale, atestate ANRM,  având ca obiect de activitate racordarea la energie electrică. În acest fel, s-a estimat că valoarea proiectării și execuției lucrărilor privind asigurarea utilităților necesare obiectivului de investiții (racordarea la energie electrică) este de 400.000 lei, fără TVA.

Lucrările vor fi suportate din bugetul Consiliului Județean.

Valoarea alocată prin Programul Național de Dezvoltare Locală pentru Spitalul de la Căpâlnaș este de 25 de milioane de lei, la care se adaugă un milion de lei cofinanţare a Consiliului Judeţean. Clădirea are demisol, parter şi etaj şi este proiectată pentru 75 de paturi. Lucrarea se finalizează în acest an.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.