Muniție din Al Doilea Război Mondial, găsită la Sânpaul și Păuliș

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Arad a executat, duminică, două misiuni de asanare, ridicare și transport muniție din localitatile Sânpaul si Păulis. Muniția descoperită în urma unor lucrări agricole și provine, cel mai probabil, din Al Doilea Razboi Mondial.

Au fost descoperite o bombă de aviație și un proiectil calibru 7.62. Muniția a fost ridicată și transportată la depozitul inspectoratului, urmând a fi distrusă.

„Reamintim populației ca orice muniție sau element de muniție constituie un potențial pericol. În cazul în care gasesc elemente de muniție sau muniție este interzisă, lovirea, mutarea sau transportarea acestora. Cea mai sigură metodă este apelarea serviciului 112”, transmite

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.