UPDATE | Mort de beat, a făcut „prăpăd” pe strada Dorobanților | FOTO+VIDEO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un accident extrem de violent a avut loc, în această seară, în jurul orei 20:30, pe strada Dorobanților, din municipiul Arad. Deși nu cunoaștem momentan circumstanțele în care s-a produs acest accident, urmările par a fi unele destul de serioase.

La prima vedere, pare a fi vorba despre viteză excesivă, cel puțin dacă ne raportăm la felul în care un autoturism marca Dacia Logan a rupt efectiv un stâlp din beton și s-a oprit într-un copac, nu înainte însă de a „mătura” efectiv brăduții ornamentali dintre carosabil și trotuar.

De asemenea, în imagini mai poate fi văzut un al doilea autoturism avariat, însă momentan nu este clar dacă acesta era în mișcare în momentul accidentului sau dacă era parcat și a fost acroșat de celălalt autoturism.

La fața locului intervin polițiștii, pompierii – pentru descarcerare, dar și medicii.

Din informațiile noastre, șoferul autoturismului Dacia Logan, adică cel care a făcut „prăpăd” pe strada Dorobanților, a fost rupt de beat în momentul în care a urcat la volan. S-ar părea că aparatul etilotest ar fi arătat 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

UPDATE

Se pare că, totuși, cel de-al doilea autoturism implicat în acest accident era doar parcat, acesta fiind acroșat de autoturismul condus de șoferul băut.

Revenim cu alte amănunte pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.