Miculescu și-a prelungit contractul cu UTA

Sport

Scris de Arad Obiectiv

David Miculescu rămâne jucătorul UTA-ei până în 2024. Astfel, cel mai bun marcator al echipei din acest sezon a semnat astăzi un nou contract cu clubul nostru pe o perioadă de încă două sezoane. Oficializarea s-a făcut în prezenţa lui Alexandru Meszar, al agentului Cătălin Sărmăşan, dar şi al lui Valentin Miculescu, fost golgheter şi el al echipei arădene, tatăl jucătorului.

Încă doi ani alături de UTA, sunt bucuros că am semnat un nou contract şi sper să-mi ajut echipa în continuare. Mi-am propus până la finalul acestui sezon să înscriu din nou şi să terminăm cât mai sus în clasament. Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să marchez 15 sau mai multe goluri, dar să-mi ajut echipe şi prin pase decisive. În următorul campionat plecăm cu gândul la play-off, avem o echipă bună, chiar îmi pare rău că nu am ajuns în primele 6 în acest sezon, dar sperăm să reuşim în stagiunea următoare.”, au fost primele cuvinte ale lui David Miculescu după semnarea contractului.

În vârstă de 20 de ani, “decarul” roş-alb a adunat până în prezent 101 meciuri în tricoul UTA-ei, pentru care a marcat de 14 ori. În această ediţie de campionat a fost prezent pe gazon în 33 de meciuri şi a înscris de 8 ori.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.