marți, 25 iunie, 2024

Medalii pe bandă rulantă pentru Clubul Sportiv Municipal

Distribuie articolul

CSM Arad are o bogată tradiție în obținerea de rezultate și în lansarea de sportivi talentați și valoroși în numeroase ramuri iar prezentul se ține bine pe urmele trecutului. Ca dovadă, în ultimele zile sportivii clubului au reușit să obțină mai multe medalii la concursuri naționale și internaționale, medalii obținute la capătul unor prestații remarcabile, după cum urmează:

Luca Joldea (tir) a reușit să devină vicecampion european de juniori cu echipa României, la Campionatul European de la Györ. În concursul individual de pistol 10 metri aer comprimat, sportivul arădean, pregătit de antrenorul Gheorghe Pop, a reușit să câștige bronzul continental.

Maya Madar (tenis de masă) s-a întors cu două medalii de la Openul Croației: argint alături de echipa mixtă U13 și bronz individual, tot la U13. Eleva lui Cristi Dodean se află la prima participare la un Open alături de echipa României

Mihai Motorca (atletism – aruncarea suliței) a obținut medalia de aur la categoria juniori și cea de argint la U23 la Campionatul Național de aruncări lungi de la București. Cel mai important lucru este că odată cu aceste rezultate Motorca și-a câștigat biletul de participare la Campionatele Mondiale de juniori (U20), care vor avea loc la Lima în vara acestui an. În cadrul aceluiași concurs, Andrei Severin a obținut bronzul național la categoria U23.

Luca Ciorgan (înot) a câștigat 4 medalii de aur la un concurs desfășurat în Ungaria la Hódmezővásárhely, în probele de 50 și 100 metri bras respectiv 50 și 100 metri liber. La același concurs Lucas Hudac a câștigat medalia de aur în program de 400 metri mixt. De asemenea, înotătorii CSM-ului s-au întors de la Cupa Bega Timișoara cu o zestre de 34 de medalii.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți