Meciul dintre Farul și UTA se amână

Sursă imagine: YouTube/orangesport

Sport

Scris de Andrei Fuliaș

Campioana Farul, dar și FCSB și Sepsi au reușit seara trecută să se califice în Turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Astfel, în 10 august și 17 august, cele trei formații românești vor disputa dubla manșă a acestei faze a celei de-a treia competiție europeană ca importanță.

Drept urmare, toate cele trei formații au cerut Ligii Profesioniste de Fotbal amânarea partidelor din etapa cu numărul 5 a SuperLigii. Asta înseamnă că partidele Farul-UTA, Hermannstadt-FCSB și CFR Cluj-Sepsi se vor amâna și vor fi reprogramate de către LPF.

De altfel, programul celei de-a cincea etapă a acestui sezon nici nu fusese programată până înainte de a se afla deznodământul echipelor românești din cupele europene.

Exceptând cele trei partide menționate, programul etapei cu numărul 5 va fi următorul:

Vineri, 11 august

U Craiova 1948 – FC Voluntari, ora 20:30

Sâmbătă, 12 august

Oțelul Galați – U Cluj, ora 18:30

Poli Iași – Universitatea Craiova, ora 21:30

Duminică, 13 august

Rapid – Petrolul, ora 21:30

Luni, 14 august

Dinamo – Botoșani, ora 20:30

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.