Mașină incendiată intenționat, la Ineu

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un autoturism parcat pe marginea unui drum din orașul Ineu a fost distrus în totalitate, în urma unui incendiu.

Alarma s-a dat marți seara, în jurul orei 23:15, iar la fața locului a ajuns în cel mai scurt timp un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

La sosirea echipajului de intervenție incendiul se manifesta generalizat, la întreg autoturismul, cu flacără deschisă și degajări de fum. Incendiul a fost lichidat prompt de către pompieri iar în urma flăcărilor, autoturismul a fost afectat în totalitate. Nu au fost înregistrate victime, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, Ruxandra Klein.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind flacără, prin folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Cazul a rămas în atenția organelor competente pentru cercetări.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.