Mândria familiei: un tânăr din Lipova a furat cardul unei rude, a scos bani de pe el, pe care ulterior i-a pierdut la „păcănele”

Sursă imagine: timp-liber.acasa.ro

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Un tânăr de 23 de ani, din Lipova, este probabil membrul familiei cu care toate rudele se mândresc… sau nu… după ce a furat cardul uneia dintre rude, a scos de pe el o sumă importantă, iar ulterior a „spart” banii la „păcănele”.

Astfel, polițiștii orașului Lipova cercetează un tânăr de 23 de ani, din Lipova, care, la data de 8 septembrie a.c., ar fi sustras cardul bancar al unui membru de familie, de pe care ar fi retras suma de 2.000 de lei. Banii i-ar fi pierdut jucând la un aparat de tip slotmachine de pe raza localității.

Cardul bancar și suma de 400 de lei au fost recuperate și returnate proprietarului, în cauză fiind efectuate cercetări pentru furt.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.