Mandate de arestare preventivă pe numele a încă opt persoane despre care se presupune că ar fi implicate în rețeaua traficanților de țigări din Arad

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Judecătorii Curții de Apel București au luat o decizie mai mult sau mai puțin surprinzătoare, întorcând decizia Tribunalului București, admițând astfel contestația făcută de procurorii de la Parchetul de pe lânngă Înalta Curte și DIICOT.

Vorbim despre decizia prin care nu mai puțin de opt persoane, despre care se presupune că ar face parte din rețeaua traficanților de țigări din Arad, au fost sau urmează să fie arestate preventiv.


Citește și: Peste 150 de percheziții în Arad și alte opt județe, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în contrabandă cu țigări și spălare de bani | VIDEO


Astfel, cele opt persoane pe numele cărora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile sunt: Orban Ferenc-Roland, Ganea Alin, Tamaș Arpad, Crișan Constantin Dorin, Macovei Nicoleta Mădălina, Costea Gheorghe Marius, Palaghiță Vasile și Otlăcan Sebastian Ioan.

De altfel, mai multe persoane, printre care și Cosmin Mladin, cel despre care se presupune că ar fi „capul” rețelei, se aflau deja în arest.


Citește și: Cosmin Mladin a fost depistat noaptea trecută, la Arad


 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.