duminică, 21 iulie, 2024

Mai mulți „găinari” ce furau de prin magazinele din Arad au fost prinși de polițiști zilele trecute

Distribuie articolul

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează o femeie de 57 de ani, care la data de 24 ianuarie, a fost depistată în timp ce sustrăgea bunuri alimentare, în valoare de 174 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Banu Mărăcine și un bărbat de 32 de ani, depistat la data de 23 ianuarie, în timp ce sustrăgea bunuri alimentare în valoare de 98 de lei dintr-un supermarket de pe strada Elena Ghiba Birta.

Tot la data de 23 ianuarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un bărbat de 23 de ani, în timp ce sustrăgea bunuri alimentare în valoare de 103 lei, dintr-un hipermarket de pe strada Banu Mărăcine.

Polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu cercetează un bărbat de 23 de ani, care la data de 24 ianuarie, a fost depistat în timp ce sustrăgea bunuri alimentare, în valoare de 180 de lei dintr-un hipermarket de pe Calea Aurel Vlaicu.

Prejudiciile au fost recuperate și restituite, în toate cauzele fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți