miercuri, 19 iunie, 2024

Mai mulți elevi de liceu s-au bătut în zona Boul Roșu. Unul a ajuns la spital, iar doi ai fost reținuți de polițiști

Distribuie articolul

Mai mulți elevi de liceu au provocat un scandal, marți dimineață, în zona Boul Roșu din municipiul Arad. După mai multe schimburi de replici, insulte și injurii, s-a ajuns chiar la bătaie între tinerii care sunt colegi în același liceu.

Potrivit polițiștilor, ar fi vorba despre două grupuri de elevi de liceu. Se pare că un grup ar fi abordat celălalt grup, iar de aici și până la bătaie a fost o cale destul de scurtă.

„În urma interacțiunii, un elev ar fi fost lovit și ar fi căzut la pământ, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, clarificarea situației de fapt, stabilirea participației fiecăreia și luarea măsurilor legale care se impun.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au fost identificate persoanele bănuite de lovirea tânărului. Este vorba despre doi tineri de 16 și 17 ani.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți