miercuri, 19 iunie, 2024

Mai bine de o lună în care arădenii pot scăpa de deșeurile electrice. Ce trebuie să faceți

Distribuie articolul

Arădenii care dețin aparaturi electrice defecte, pe care nu le mai doresc, pot scăpa de ele în perioada 11 martie – 19 aprilie.

Astfel, dacă vreți să scăpați de frigidere, mașini de spălat, televizoare, boilere, calculatoare sau alte electrocasnice mari și mici, tot ce trebuie să faceți este să luați legătura cu cei care organizează „Zilele reciclării deșeurilor electrice” la Arad, iar aceștia vor merge la locația indicată de dumneavoastră pentru a le ridica.

„Colectarea de aparate electrice, electronice și electrocasnice vechi sau defecte se realizeză cu mașina de colectare, direct de la domiciliu sau sediu de firmă, în baza unei comenzi”, transmit reprezentanții Primăriei.

Comenzile de ridicare de la domiciliu sau sediu de firmă se preiau GRATUIT astfel:

Sunați la numărul de telefon 0751302123 (în orice zi, între orele 09:00 și 17:00) sau la TelVerde 0800 444 800 (de luni și până vineri, între orele 09:00 și 17:00) pentru a vă programa;

SAU

Completați formularul de comandă pe umrătorul link: https://colecteaza.ro/contacteaza-ne/.

După ce ați ales una dintre cele două variante de contact, o echipă se va deplasa la adresa indicată, pentru a prelua aparatele electrice, care vor fi reciclate.

Toți cei care vor apela la serviciul de colectare din cadrul campaniei pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile de mai jos:

1 x Aspirator

2 x Bormașini percuție

2 x Cafetiere

2 x Mixere

3 x Capete de duș cu filtrare

Tragerea la sorți va avea loc marți, 23 aprilie, ora 12:00, în P-ța Avram Iancu.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți