Maestrul boxului arădean, Florian Barna, a încetat din viață

Sursă imagine: Facebook (maestrul Florian Barna, alături de o parte din sportivii săi)

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Una dintre cele mai importante figuri ale boxului arădean, maestrul Florian Barna, cel prin mâna căruia au trecut o mulțime de sportivi, a încetat din viață astăzi, la vârsta de 65 de ani.

Florian Barna a fost unul dintre cei mai mari boxeri ai Aradului și unul dintre cei mai longevivi antrenori din boxul românesc.

Ca sportiv, Florian Barna a fost medaliat național la seniori. Ca antrenor, prin „mâinile” sale au trecut o sumedenie de sportivi arădeni care au reușit să facă performanță.

Pentru cei mai mulți dintre sportivii săi, maestrul Barna a fost ca un al doilea tată, iar pentru unii poate chiar singurul.

Printre cei pentru care Florian Barna, acest „ultim mohican” al boxului arădean, a fost un om important din viața sa se numără și fostul pugilist Ruben Stoia, cel care de altfel a și deschis o școală de box în Arad, după ce s-a retras. La rândul său, Ruben Stoia a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care își ia rămas bun de la maestrul Barna: „Nu te voi uita niciodată Maestre!”.

De asemenea, fiul maestrului Florian Barna, cel care îi poartă și numele și prenumele, s-a implicat la rândul său în pugilism, dar din postura de arbitru.

Transmitem pe această cale condoleanțe familiei Barna și tuturor apropiaților maestrului Florian Barna!

Foto: Ruben Stoia și Florian Barna (sursa: Facebook)

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.