Maestrul boxului arădean, Florian Barna, a încetat din viață

Sursă imagine: Facebook (maestrul Florian Barna, alături de o parte din sportivii săi)

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Una dintre cele mai importante figuri ale boxului arădean, maestrul Florian Barna, cel prin mâna căruia au trecut o mulțime de sportivi, a încetat din viață astăzi, la vârsta de 65 de ani.

Florian Barna a fost unul dintre cei mai mari boxeri ai Aradului și unul dintre cei mai longevivi antrenori din boxul românesc.

Ca sportiv, Florian Barna a fost medaliat național la seniori. Ca antrenor, prin „mâinile” sale au trecut o sumedenie de sportivi arădeni care au reușit să facă performanță.

Pentru cei mai mulți dintre sportivii săi, maestrul Barna a fost ca un al doilea tată, iar pentru unii poate chiar singurul.

Printre cei pentru care Florian Barna, acest „ultim mohican” al boxului arădean, a fost un om important din viața sa se numără și fostul pugilist Ruben Stoia, cel care de altfel a și deschis o școală de box în Arad, după ce s-a retras. La rândul său, Ruben Stoia a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care își ia rămas bun de la maestrul Barna: „Nu te voi uita niciodată Maestre!”.

De asemenea, fiul maestrului Florian Barna, cel care îi poartă și numele și prenumele, s-a implicat la rândul său în pugilism, dar din postura de arbitru.

Transmitem pe această cale condoleanțe familiei Barna și tuturor apropiaților maestrului Florian Barna!

Foto: Ruben Stoia și Florian Barna (sursa: Facebook)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.