Lucrări pe A1, între Nădlac și Pecica, dar și pe DN7, de la Arad spre Deva

Sursă imagine: DRDP Timișoara

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță faptul că drumarii efectuează lucrări pe Autostrada A1 și pe Drumul Național 7.

Mai exact, echipele Secției de Producție Lucrări Drumuri a DRDP Timișoara au început lucrări de reparații pe A1, între Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 2 și Pecica. Potrivit reprezentanților DRDP Timișoara, reparațiile se vor desfășura în județul Arad pe tot parcursul săptămânii, urmând ca ulterior echipele SPLD se vor afla pe A1, între localitățile Șoimuș și Pianu, în județele Hunedoara și Alba.

De asemenea, cei de la PORR Construct au demarat lucrări pe DN 7, dinspre municipiul Arad spre municipiul Deva, echipele deplasându-se în aceste zile spre Păuliș.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.