marți, 25 iunie, 2024

Lovită de FRF, conducerea UTA-ei se războiește cu suporterii!

Distribuie articolul

La câteva ore de la decizia FRF de a o obliga să dispute 4 meciuri fără spectatori, în urma incidentelor de la partida Dinamo – UTA, conducerea clubului reacționează dar o face cu totul neașteptat: reacția nu se concentrează pe sancționarea deciziei și pe prezentarea argumentelor pe care se bizuie această contestație ci este îndreptată înspre Suporter Club UTA. Nu doar că asociația suporterilor este făcută vinovată de incidentele de la meciul cu Dinamo dar conducerea chiar amenință suporterii din asociație cu interzicerea accesului în stadion. Abia în final este precizat sec faptul că UTA va ataca prin recurs sancțiunea. Iată integral comunicatul clubului, așa cum a fost el postat pe pagininile oficiale:

„Mulțumim, SCU!”

În urma incidentelor petrecute la meciul Dinamo București – UTA Arad, din data de 08.03.2024, clubul nostru a fost sancționat cu o penalitate sportivă de 100 000 lei și cu programarea a patru jocuri pe teren propriu fără spectatori, amendă record în istoria modernă a clubului.

Până în prezent, SCU a atacat autoritățile locale, persoane din conducerea orașului, conducerea clubului UTA, jucători, antrenori și alte persoane, dar nu s-a oprit la a împrăștia ură și dezbinare…

SCU și-a făcut magazin propriu, cu produse contrafăcute, ca să diminueze veniturile clubului.

Toate acestea au fost tolerate oarecum, dar a devenit de neacceptat, această ultimă acțiune prin care ”frații” de la CSA Steaua au fost chemați la luptă, punându-li-se la dispoziție biletele gratuit(!), anticipându-se astfel, incidentele inevitabile dintre cele două grupări.

S-a creat astfel, cadrul „execuției” efective a abonaților clubului și a suporterilor care veneau la meciuri, dar și un impact negativ imens, asupra echipei.

Clubul a câștigat dreptul de a disputa mai multe meciuri acasă, în play-out-ul Superligii 2023-2024, însă vom fi cea mai dezavantajată echipă, rămânând cu un singur meci desfășurat în fața propriilor suporteri în această fază a competiției.

Cu sprijinul autorităților, vom lua toate măsurile pentru ca acest grup format din câteva persoane, din cauza cărora suferă acum un oraș întreg, să nu mai aibă acces pe stadion.
Ne cerem scuze, și în numele lor, de la toți utiștii adevărați.

Vă mai informăm că vom ataca prin recurs Hotărârea Comisiei de Disciplină.

Hai UTA!“

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți