joi, 30 mai, 2024

Lista jucătorilor care au reclamat UTA la comisii se tot îngroașă. Încă doi fotbaliști își cer drepturile

Share

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) s-a întrunit din nou astăzi pentru a lua o serie de decizii cu privire la mai mulți jucători ce își cer drepturile de la cluburile care i-au dat afară.

Cum era de așteptat, printre aceștia se află și foști jucători ai Bătrânei Doamne, fotbaliști care, odată dați afară și neplătiți cu lunile, au reclamat clubul la comisiile federale.

Astfel, putem spune că lista jucătorilor care au reclamat UTA la comisii se tot îngroașă, iar numărul acestora a ajuns la zece. Ultimii doi fotbaliști care își cer drepturile sunt Paul Anton și Haralambie Mociu. Alături de ei, la comisii s-a dus și Robert Mustacă, dar pentru ruperea contractului cu clubul.

Fotbaliștii care au reclamat UTA la Federația Română de Fotbal până acum sunt: Dragoș Balauru, Patrick Pășcălău, Desley Ubbink, Andrei Chindriș, Claudiu Keșeru, Salvatore Marrone, Romario Benzar, Juan Bautista Cascini, Paul Anton și Haralambie Mociu.

Iată și deciziile CNSL:

ANTON PAUL VIOREL vs. AFC UTA ARAD – Pretenții financiare. Acordă termen la data de 30.08.2023.

MOCIU HARALAMBIE vs. AFC UTA ARAD – Pretenții financiare. Acordă termen la data de 30.08.2023.

MUSTACA ROBERT CRISTIAN vs. AFC UTA ARAD – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților, începând cu data de 16.08.2023. Definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți