miercuri, 19 iunie, 2024

Liga Elitelor U17: UTA și FCSB au amânat verdictul semifinalei după o remiză pe Motorul

Distribuie articolul

Atmosferă mult mai animată decât de obicei în această dimineață la un meci din Liga Elitelor, lucru normal dacă ținem cont că vorbeam nu despre un meci obișnuit ci de o semifinală de campionat național. Puștii lui Mihai Petcuț și Costel Bogoșel au fost încurajați în partida cu FCSB de un număr destul de mare de spectatori, printre care s-a aflat și un contingent serios al galeriei echipei mari, care a creat o atmosferă foarte frumoasă.

Meciul a fost antrenant, spectaculos și jucat cu pasiune. Împinși din spate de susținerea publicului, amfitrionii au început mai bine și au deschis scorul în minutul 22 printr-un dintre cei mai interesanți jucători ai acestei generații, Denis Țăroi. Din păcate, într-un moment psihologic important, chiar înainte de pauză, Luca Ilie de la oaspeți a profitat de o greșeală a portarului echipei noastre și a restabilit egalitatea. Echipa noastră a acuzat șocul primirii acestui gol iar acest lucru s-a văzut în prima parte a reprizei secunde. Georgescu a adus FCSB în avantaj în minutul 56. Din fericire UTA a revenit și a restabilit egalitatea prin Dragoș în minutul 59, după care a mai ratat o mare ocazie de a-și trece victoria în cont.

În urma acestui scor final, 2-2, cele două echipe vor relua peste o săptămână lupta aproape de la 0, cu un ușor plus pentru bucureșteni, care la retur vor beneficia de avantajul terenului propriu.

UTA a jucat în următoarea formulă: Roșu – Felea, Indreica, Groza, Ștef – Șiclovan, Rusu (80 Marinescu) – Popa-Leca (58 Calotă), Țăroi (80 Centye), Dragoș (70 Ilie) – Huc (58 Baba).

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți