Lenovo Yoga Book 9i un laptop cu două ecrane OLED de 13 inch

Sursă imagine: Lenovo

Tech

Scris de T.F.

Cel mai nou laptop de la Lenovo are nu unul, ci două ecrane full-size. La CES 2023, compania din Taiwan a anunțat laptopul Lenovo Yoga Book 9i, pe care l-a prezentat drept „primul laptop OLED cu ecran dublu de dimensiune completă”. Amintește de Microsoft Surface Neo a lui Bill Gates, un pliabil cu ecran dublu pe care Microsoft l-a anunțat, dar nu l-a produs niciodată.

Ambele ecrane aflate Lenovo Yoga Book 9i sunt de 13,3 inch (33,78 centimetri) stivuite unul peste altul cu o balama în sus. Ecranele au rezoluție 2,8K și un raport de aspect de 16: 10. Ecranele au o rată de actualizare de 60 Hz, o luminozitate de 400 niți și o gamă de culori DCI-P3 de 100%. Potrivit Tomshardware, laptopul are și suport Dolby Vision, pe care Lenovo l-a numit „PureSight”. Există, de asemenea, o tastatură Bluetooth detașabilă, care poate fi folosită separat de dispozitiv sau atașată la acesta pentru a imita un laptop cu clapetă, precum și un stylus.

În loc să folosească un singur ecran pliabil, cum ar fi ThinkPad X1 Fold de la Lenovo, Yoga Book 9i folosește două ecrane, care se pliază unul spre altul. Când pliezi Lenovo Yoga Book 9i în modul clapetă, o tastatură virtuală și un touchpad apar automat în locurile în care te-ai aștepta să fie. Acest touchpad are răspuns haptic. Toate cele de mai sus permit o mulțime de funcții standard convertibile 2-în-1, cum ar fi modul tabletă sau cort. Ecranele pot fi, de asemenea, folosite unul peste altul, sau unul lângă altul. Laptolul Lenovo aduce cu modelele Samsung Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360, dar are două ecrane.

La interior se află un procesor Intel Core i7 sau i5 de a 13-a generație, cu până la 16GB de RAM LPDDR5X și 512GB sau 1TB de stocare PCie SSD Gen 4. Laptopul Lenovo are o baterie de 80 Wh și promite 10 ore de viață a acesteia când sunt folosite amblele ecrane. Durata crește la aproximativ 14 ore când este folosit un singur ecran. Lenovo Yoga Book 9i are dimensiunile 299 x 204 x 16 mm și o greutate de 1,48 kg.

Lenovo evidențiază capacitatea Yoga Book 9i de a fi utilizat în birouri și săli de clasă, folosind software-ul pentru a lua notițe sau a face prezentări în timp ce utilizatorul se uită la un ecran și îl arată pe celălalt. Puteți comuta între utilizarea celor două ecrane separat sau combinarea lor într-un singur afișaj cu o atingere cu cinci degete. Puteți folosi cele trei porturi Thunderbolt 4 pentru a conecta accesorii sau alte dispozitive.

Laptopul Lenovo Yoga Book 9i este planificat să fie lansat la vânzare în luna iunie începând de la un preț de 2.099,99 de dolari.

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.