Lenovo Tab Extreme va fi un concurent pentru Samsung Galaxy Tab S8

Sursă imagine: via trustedreviews.com

Tech

Scris de T.F.

Când vine vorba de tablete Android de ultimă generație, există într-adevăr un singur jucător important pe piață: Samsung. Gigantul high-tech sud-coreean a lansat anul acesta o excelentă serie Galaxy Tab S8, compusă din Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Cu toate acestea, s-ar putea ca seria Galaxy S8 să aibă în curând concurență din partea Lenovo, judecând după noul hardware depistat pe consola Google Play. Aici, potrivit Trustedreviews, a apărut un model numit Lenovo Tab Extreme, o tabletă care rulează pe procesorul MediaTek Dimensity 9000 însoțit de 8GB de RAM. Probabil vor fi mai multe combinații de memorie RAM și stocare, dar deocamdată nu le știm. Pentru referință, procesorul Dimensity 9000 este unul puternic, utilizează un nucleu principal ARM Cortex-X2, trei nuclee Cortex-A710, patru nuclee Cortex-A510 și un procesor grafic GPU Mali-G710 MP10, toate bazate pe un proces de fabricație de 4 nm.

Potrivit listării pe Google Play Console, tableta de nivel emblematic va avea un afișaj impresionant cu o rezoluție de 3.000 x 1.876 la 320ppi, ceea ce reprezintă un upgrade important pentru tabletele Android anterioare ale companiei Lenovo. În același timp, acest lucru sugerează un afișaj cu o diagonală destul de mare în ansamblu. Estimăm o diagonală în jur de 13 inch (33,02 centimetri).

Consola Google Play are postată și o imagine a viitorului dispozitiv, care arată o tabletă elegantă, dar simplă, cu o ramă simetrică constantă și o cameră frontală. Lenovo Tab Extreme are numărul de model TB570FU și, după cum puteți vedea din poza care a fost asociată cu lista menționată mai sus, are rame foarte subțiri (pentru o tabletă), iar camera frontală abia se zărește în colțul de dreapta sus cu tableta în format portret.

Captura de ecran cu tableta Lenovo Tab Extreme arată ca aceasta are la bord noul sistem de operare Android 13. Dacă va fi lansată cu Android 13, ar fi prima tabletă lansată cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare din cutie.

Nu există alte știri despre specificațiile Lenovo Tab Extreme, dar este plauzibil ca Lenovo să lanseze tableta bazată pe Android mai devreme decât mai târziu. O posibilitate ar fi evenimentul CES Las Vegas 2023 de peste aproximativ șase săptămâni, dar asta este doar o supoziție.

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.