Lansare de carte teologică

Cultură

Scris de Arad Obiectiv

Joi, 30 martie, de la orele 19.00, va avea loc la Consiliul Județean Arad un eveniment editorial de excepție. Vor fi lansate două volume din colecția teologi arădeni: „Preotul profesor Teodor Botiș (1873-1940)- O viață în slujba bisericii, a învățământului teologic și a neamului românesc”  scrisă de pr.prof.unv.dr Florin Dobrei și prof.dr. Sebastian Dragoș Bunghez și  volumul „Lazăr Iacob și opera sa canonică juridică” semnat de pr. Dr. Tudor Budeanu.

Colecția pune în valoare contribuțiile de excepție ale foștilor exponenți ai învățământului teologic din Arad.

Vor prezenta pr. prof. dr. Constantin Rus, de la Școala doctorală a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad și dr. Mircea Abrudan, cercetător în cadrul Institutului de Istorie ”George Barițiu” al Academiei Române din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.