La un pas de tragedie, un șofer s-a izbit cu mașina de un stâlp dintr-o benzinărie din Arad, exact între pompele de alimentare

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un echipaj al Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit în această seară în benzinăria Petrom de la ieșirea din municipiul Arad spre comuna Vladimirescu, pe Calea Radnei, acolo unde un șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent cu mașina de unul dintre stâlpii aflați lângă pompele de alimentare cu carburant.

Ajunși la fața locului, pompierii au intervenit rapid, potrivit locotenent colonelului George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, deconectând bateria mașinii și asigurând zona în vederea evitării producerii altor situații de urgență.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, pentru a evalua starea de sănătate a șoferului.

Din fericire, accidentul respectiv s-a soldat strict cu pagube materiale și a fost evitat pericolul producerii unei tragedii.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.