La Șiria legislația e opțională și fiecare urcă la volan de capul lui. Unii fără permis corespunzător, alții fără permis și băuți

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

S-ar părea că legislația rutieră este oarecum opțională în localitatea arădeană Șiria, din moment ce în numai o singură zi, polițiștii au reușit să dea, în trafic, peste doi indivizi care conduceau fără a avea acest drept.

Astfel, miercuri, 2 septembrie 2020, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat, pe raza localității Șiria, un bărbat de 32 de ani în timp ce conducea un autoturism în cuplu cu platformă, fără să dețină permis de conducere corespunzător categoriei de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În aceeași zi, tot polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat, tot pe raza localității Șiria, un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehciule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,12 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.