L-au dat de rău, îl iau înapoi de bun: Vlad Morar a semnat cu UTA

Sursă imagine: orangesport.ro

Sport

Scris de Giuliano Junc

Mircea Rednic a declarat astăzi la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi că atacantul a primit din partea clubului o ofertă interesantă din perspectiva bonusurilor și își exprima încrederea că Morar o va accepta. Acest lucru s-a și întâmplat în cursul după-amiezii, astfel că Vlad Morar a fost anunțat în această seară în mod oficial ca jucător al Bătrânei Doamne.

Este a doua aventură a jucătorului în tricoul UTA-ei. Acesta a venit prima dată la Arad în vara lui 2020, când echipa antrenată pe atunci de Laszlo Balint se afla în postura de nou promovată. A jucat în 13 partide, marcând 4 goluri și oferind o pasă decisivă. Însă în iarnă s-a renunțat la serviciile lui, staff-ul de atunci nefiind mulțumit de aportul său.

Cum se justifică atunci revenirea la Arad a unui jucător care la prima experiență în Calea Aurel Vlaicu nu a convins? A luat cariera sa în acești trei ani o curbă ascendentă? Greu de susținut asta. Morar a mai jucat după plecarea de la UTA la Gaz Metan Mediaș (35 meciuri – 6 goluri – o pasă decisivă), Dinamo (14 meciuri – 5 goluri – o pasă decisivă) și Farul Constanța (23 de meciuri – 4 goluri) pentru ca în iarnă să ajungă în liga secundă cipriotă la „celebra“ Niki Volou, unde a jucat doar 9 meciuri, n-a marcat niciun gol și a dat o pasă decisivă.

Din păcate, realitatea tristă e aceea că Vlad Morar se întoarce la 30 de ani la UTA nu pentru că e mai bun decât acum trei ani ci pentru că UTA este mai slabă decât atunci. Actualul antrenor al UTA-ei e convins însă că e capabil să scoată mai mult din atacantul sălăjean decât a făcut-o cel care a renunțat la serviciile sale. Să vedem rezultatele!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.