duminică, 14 iulie, 2024

L-au dat de rău, îl iau înapoi de bun: Vlad Morar a semnat cu UTA

Distribuie articolul

Mircea Rednic a declarat astăzi la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi că atacantul a primit din partea clubului o ofertă interesantă din perspectiva bonusurilor și își exprima încrederea că Morar o va accepta. Acest lucru s-a și întâmplat în cursul după-amiezii, astfel că Vlad Morar a fost anunțat în această seară în mod oficial ca jucător al Bătrânei Doamne.

Este a doua aventură a jucătorului în tricoul UTA-ei. Acesta a venit prima dată la Arad în vara lui 2020, când echipa antrenată pe atunci de Laszlo Balint se afla în postura de nou promovată. A jucat în 13 partide, marcând 4 goluri și oferind o pasă decisivă. Însă în iarnă s-a renunțat la serviciile lui, staff-ul de atunci nefiind mulțumit de aportul său.

Cum se justifică atunci revenirea la Arad a unui jucător care la prima experiență în Calea Aurel Vlaicu nu a convins? A luat cariera sa în acești trei ani o curbă ascendentă? Greu de susținut asta. Morar a mai jucat după plecarea de la UTA la Gaz Metan Mediaș (35 meciuri – 6 goluri – o pasă decisivă), Dinamo (14 meciuri – 5 goluri – o pasă decisivă) și Farul Constanța (23 de meciuri – 4 goluri) pentru ca în iarnă să ajungă în liga secundă cipriotă la „celebra“ Niki Volou, unde a jucat doar 9 meciuri, n-a marcat niciun gol și a dat o pasă decisivă.

Din păcate, realitatea tristă e aceea că Vlad Morar se întoarce la 30 de ani la UTA nu pentru că e mai bun decât acum trei ani ci pentru că UTA este mai slabă decât atunci. Actualul antrenor al UTA-ei e convins însă că e capabil să scoată mai mult din atacantul sălăjean decât a făcut-o cel care a renunțat la serviciile sale. Să vedem rezultatele!

Distribuie articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți