Joi se afișează lista de priorități pentru obținerea de locuințe sociale

Social Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Primăria Municipiului Arad anunță că în perioada 19.01.2023 – 27.01.2023, se afișează lista de priorități pentru obținerea unei locuințe sociale la sediul Primăriei Municipiului Arad – Palatul Cenad. Punctajul a fost calculat în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 52/04.03.2016, cu privire la aprobarea criteriilor de punctare pentru soluționarea cererilor de locuințe sociale, aprobarea formularului de înscriere pe lista de priorități și actele justificative pentru întocmirea dosarului.

De la data de 30.01.2023 curge un termen de 5 zile lucrătoare pentru depunerea eventualelor contestații. Contestațiile se rezolvă în termen de 5 zile lucrătoare de la data înregistrării acestora de către Comisia de analizare a dosarelor de repartizare a locuințelor sociale.

Listele finale după soluționarea contestațiilor se supun aprobării Consiliului Local al Municipiului Arad, urmând ca după aprobare să fie afișate la sediul Primăriei Municipiului Arad.

Atribuirea locuințelor se asigură în ordine descrescătoare a punctajului de către Comisia de analizare a dosarelor de repartizare a locuințelor sociale.

Locuința atribuită nu poate fi refuzată decât în condițiile în care se renunță și la dreptul locativ astfel câștigat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.