Jandarmii arădeni vor asigura ordinea şi liniştea publică în zona instituțiilor de învățământ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

COMUNICAT DE PRESĂ

Odată cu începerea noului an şcolar, începe și una dintre cele mai importante misiuni ale jandarmilor arădeni, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice în zona instituţiilor de învăţământ din responsabilitatea Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

În anul şcolar 2020 – 2021, jandarmii arădeni vor continua activităţile specifice pe linia prevenirii faptelor antisociale, precum şi pentru asigurarea unui climat de normalitate în proximitatea instituţiilor de învăţământ din mediul urban şi rural.
Acţiunile preventiv-educative vor viza, la fel ca şi până în prezent, consilierea şi îndrumarea elevilor în scopul creşterii interesului pentru participarea la cursuri, în sala de clasă sau on-line, înţelegerea, conştientizarea şi respectarea legislaţiei în domeniul ordinii şi siguranţei publice și respectarea cu strictețe a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2.
Vor fi desfăşurate acţiuni specifice în vederea prevenirii şi combaterii fenomenului contravenţional şi infracţional în zona instituţiilor de învăţământ, precum şi pe traseele de afluire şi defluire a elevilor şi cadrelor didactice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.