Jandarmii arădeni, la treabă pentru peste 400 de misiuni într-o săptămână

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Nu mai puțin de 434 de misiuni au executat jandarmii arădeni săptămâna trecută. În urma misiunilor derulate în perioada 09-15 noiembrie 2020, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, jandarmii arădeni au aplicat 86 de amenzi în valoare de 15.600 lei, pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor conform Lg. 55/2020, cu precădere pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară în mijloace de transport în comun și spații publice închise.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală în cazul a unei infracțiuni constatate independent: loviri și alte violențe și au acordat sprijin la constatarea a 7 infracțiuni, pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Pe linia menținerii ordinii și liniștii publice, jandarmii au răspuns la 13 solicitări telefonice pe Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, pentru diferite situații la care au fost aplicate 8 amenzi în valoare de 3400 lei, pentru fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice.

Acțiunile pentru protejarea sănătății cetățenilor vor continua și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.