Jandarmii arădeni au intervenit pentru a salva o femeie din pumnii soțului

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un bărbat de 29 de ani din Arad, s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe, în urma unui scandal dintre acesta și fosta iubită. Jandarmii aflați în serviciu s-au sesizat din oficiu după ce au observat o femeie care striga după ajutor și era fugărită de către un bărbat în jurul unui autoturism.

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, unde pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi, bărbatul s-a năpustit asupra femeii aplicându-i câteva lovituri în zona feței.

Violențele au durat câteva minute, până în momentul în care jandarmii i-au observat și au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de cercetare penală, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.