duminică, 21 iulie, 2024

Jandarmii arădeni au fost dotați cu autospeciale noi

Distribuie articolul

(COMUNICAT DE PRESĂ)

Începând cu luna septembrie 2020, în dotarea Jandarmeriei Arad au intrat patru autospeciale Dacia Logan și opt autospeciale Dacia Duster, care vor îmbunătăți parcul auto și vor asigura intervenția operativă a jandarmilor arădeni. Acestea vor fi folosite în misiuni de ordine publică, atât în mediul urban cât și în mediul rural. Noile autospeciale de patrulare au fost achiziționate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și direcționate către Jandarmeria Română.

Autospecialele sunt dotate cu mijloace moderne de semnalizare acustică și vizuală, iar ca o noutate, acestea au fost inscripționate diferit față de modelele anterioare, pe noile mașini fiind aplicat drapelul tricolor și deviza Jandarmeriei, „Lege și ordine”.

După încheierea procedurilor legale de înregistrare în circulație, autospecialele vor fi repartizate structurilor de ordine publică din municipiul Arad și din orașele Chișineu Criș și Lipova, pentru asigurarea unei mobilități mai eficiente și o mai mare vizibilitate în stradă.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți