Iustin Cionca: „În perioada 2022-2025 vom ajunge la peste 700 km de drumuri județene modernizate”

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Conducerea Consiliului Județean Arad și-a propus ca, în perioada 2022-2025, să continue investițiile în drumurile județene și să se ajungă astfel la reabilitarea și modernizarea a peste 700 de kilometri de drumuri. Practic, asta înseamnă că mai bine de jumătate din totalul drumurilor județului Arad vor fi modernizate și reabilitate până la finalul anului 2025.

„În ultimii patru ani am deschis șantiere pe 450 km de drumuri județene, situație nemaiîntâlnită până acum. Am arătat că, indiferent de dificultăți, indiferent de situații, loviți chiar și de situația pandemică, Consiliul Județean face treabă în Arad. De altfel, acest proiect a și fost premiat la Gala Administrației, de la Cluj. Ei bine, în următorii patru ani ne-am propus să avem cel puțin 700 km de drumuri județene modernizate, proiect unic în România”, explică președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Sursele de finanțare pentru aceste lucrări de modernizare și reabilitare sunt din bugetul Consiliului Județean Arad, din fonduri europene și fonduri guvernamentale.

Consiliul Județean a cuprins în bugetul pe anul 2022 investițiile în drumurile județene finanțate anul acesta:

În același timp, pe lângă continuarea acestor proiecte, Consiliul Județean a pregătit pentru perioada 2022-2025 o sumedenie de noi obiective de investiții în ce privește reabilitarea și modernizarea drumurilor județene, dar mai ales unul dintre cele mai importante proiecte, cum este Drumul Expres Arad-Oradea:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.