ISU Arad face apel către cetățeni: „Atentie la instalațiile electrice improvizate și la coșurile de fum!”

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În ultimele 24 de ore subunitățile ISU Arad au intervenit pentru stingerea unui număr de 3 incendii în localitățile Păiuseni, Seliștea și Felnac.

Incendiile s-au manifestat la case (Păiuseni și Seliștea) și la o anexă în localitatea Felnac.

Din fericire in urma incendiilor nu au rezultat victime.

Datorită profesionalismului pompierilor arădeni incendiile au fost stinse în limitele găsite fără a se propaga la alte imobile sau bunuri și fără pagube materiale deosebite.

În două cazuri (Felnac si Seliștea) cauza probabilă a incendiului a fost scurt circuit electric la instalații electrice improvizate, iar la incendiul de la Păiușeni, amplasarea necorespunzătoare a coșului de evacuare a fumului față de materialul combustibil.

Astfel, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad (ISU Arad) face un apel către cetățeni, apel prin care îi îndeamnă pe aceștia să fie atenți și să nu folosească instalații electrice improvizate sau coșuri de fum aplasate necorespunzător.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.