„Ioța” lovește din nou, după doar trei zile! Autoritățile sunt iar la „cheremul” lui…

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Individul care periodic urcă pe scheletul metalic al Podului Traian, de unde amenință că se va arunca, tocmai a făcut-o din nou.

Doar trei zile a trecut de când „Ioța”, așa cum este cunoscut bărbatul în cauză, și-a făcut „siesta” lunii. Până acum, avea obiceiul de a se urca în fiecare lună. Așa a făcut în mai, în iunie, în iulie, dar și pe 1 august. Ei bine, în urmă cu trei zile a fost coborât din „vârful” podului, a fost dus la Psihiatrie, iar astăzi este exact în același loc.

Din păcate, ca de obicei, o mulțime de echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ale Poliției, Jandarmeriei, dar și Serviciului de Ambulanță Județean, sunt la „cheremul” acestui individ, obligate fiind de lege să intervină ori de câte ori bărbatul în cauză o ia razna și își face „damblaua”. Asta în timp ce, în altă parte, poate chiar e nevoie de intervenția acestor echipaje de salvatori și forțe de ordine.


Citește și: Din nou, un bărbat amenință că se aruncă de pe Podul Traian. Deja se întâmplă în fiecare lună

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.