Investiții în rețeaua de apă din municipiu și din județ

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Compania de Apă Arad a solicitat Consiliului Județean Arad aprobarea Planului de investiții pe anul 2023 aferent activelor aparținând domeniului public județean, aflate în concesiunea companiei.  Lucrările de investiții pe anul 2023 au fost aprobate deja Consiliul de Administrație, valoarea acestora fiind de 3.825.000 lei, exclusiv TVA, urmând a se realiza din Fondul de întreținere, înlocuire și dezvoltare. Pe lista de investiții au fost incluse:

„Prin contractul de finanțare pentru Programul Operațional Infrastructura Mare,  Compania de Apă Arad. este obligată la constituirea, alimentarea și utilizarea Fondului de întreținere, înlocuire și dezvoltare. Județul Arad contribuie la constituirea fondului cu sumele încasate în bugetul județean, constând în dividende primite de la operator, redevența, impozitul pe profit, sumele rezultate din valorificarea mijloacelor fixe virate de companie și penalități plătite de companie. O parte din fond se utilizează pentru lucrări de investiții și reparații asupra bunurilor concesionate de Județul Arad la S.C. Compania de Apă”, a declarat președintele CJA, Iustin Cionca.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.