Învață despre agricultură și procesarea produselor ecologice

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un curs dedicat celor interesați de unul din cele mai actuale trenduri în agricultură:  producerea, prelucrarea și comercializarea produselor ecologice se va desfășura online în data de 15 iulie de la orele 11.00, pe platforma ZOOM.

Organizator Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, prin Facultatea de Inginerie Alimentară Turism și Protecția Mediului.

Desfășurat în cadrul proiectului ORGAFARM, derulat în programul Erasmus, cursul oferă actualilor și viitorilor fermieri informații despre modul de pregătire pentru a putea produce și procesa alimente ecologice, despre platforma E-commerce, vă pune la dispoziție videoclipuri care exemplifică toate aceste proceduri și multe alte detalii. Cursul va fi susținut de către conf.ing.dr. Eugenia Țigan.

Cei care doresc să se specializeze în acest nou și foarte căutat concept, cel al agriculturii ecologice sunt invitați să trimită un email la adresa: etigan@yahoo.com pentru a putea primi link-ul de acces la curs.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.