Intervenție neobișnuită a pompierilor arădeni: au salvat o văcuță, care căzuse într-o rigolă

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Pompierii din cadrul Detașamentului Arad au avut parte astăzi de o intervenție mai puțin obșinuită. Aceștia au fost solicitați să intervină pentru a salva o văcuță, la o fermă din localitatea Vladimirescu.

„O bovină de aproximativ 600 kg a fost salvadă de echipajul de descarcerare grea a Detașamentului de Pompieri Arad”, a anunțat locotenent colonelul George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Intervenția a avut loc în Vladimirescu, la o fermă aflată în zona fostului combinat chimic. Bovina a căzut într-o rigolă de lemn, din grajd.

„După mai bine de o oră de intervenție, echipajul a reușit, cu ajutorul mijloacelor din dotarea autospecialei, să o extragă in conditii de siguranță”, a mai completat reprezentantul ISU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.