UPDATE – A fost reluată furnizarea apei | Intervenție grea a angajaților Companiei de Apă pentru înlocuirea unei țevi sparte sub calea ferată de lângă Vladimirescu

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Compania de Apă Arad a intervenit, miercuri, pentru remedierea unei avarii pe aducțiunea Vladimirescu – Mândruloc – Cicir, la conducta de oțel DN 600 în tub de protecție DN 800, pe sub calea ferată de mare viteză Curtici-Simeria, în localitatea Vladimirescu.

Vechea conductă, spartă, a fost înlocuită pe o portiune de 75 m cu țeavă PEHD DN 600 și armăturile aferente.

Intervenția a fost deosebit de dificilă deoarece s-a desfăsurat pe sub traversare cale ferată și a presupus înlocuirea conductei pe o lungime considerabilă și efectuarea legăturilor în cele două cămine ale subtraversarii.

Traficul feroviar nu a fost afectat însă pentru efectuarea lucrărilor a fost imperios necesară întreruperea furnizării apei potabile în localitățile Vladimirescu, Mândruloc și Cicir pentru cel puțin 24 de ore.

Echipele Companiei intervin fără oprire pentru a reuși să remedieze defecțiunea cât mai rapid posibil și pentru a relua furnizarea apei potabile în cele trei localități. Compania de Apă Arad mulțumeste utilizatorilor afectați pentru întelegere.


UPDATE

Furnizarea apei potabile a fost reluată în localitățile Vladimirescu, Cicir și Mândruloc după finalizarea lucrărilor de remediere a avariei la aducțiunea Vladimirescu. În zonă au loc acum spălări ale rețelei de distribuție.

Din cauza intervențiilor, este posibil ca, timp de câteva ore, la robinete să curgă apă tulbure, situație în care, utilizatorii sunt sfătuiți să folosească apa doar în scop menajer.

Compania de Apă Arad prezintă scuze utilizatorilor afectați pentru inconvenientele provocate și le  mulțumește pentru înțelegere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.