Întâlnire cu Branki Hadzovic pentru fanii ICIM-ului care vor să își facă abonamente

Sursă imagine: facebook/baschetarad.ro

Sport

Scris de Giuliano Junc

Așa cum v-am informat deja, din acest sezon FCC UAV ICIM Arad pune în vânzare abonamente pentru meciurile echipei. Acestea se vând exclusiv pe platforma online blt.ro. Pentru că au fost fani care au reclamat faptul că nu au abilitățile necesare pentru a efectua operațiunile cerute de respectiva plaformă, clubul arădean a decis să le dea o mână de ajutor. Astfel Brankica Hadzovic împreună cu directorul sportiv Andreea Vlase îi invită pe fanii care au nevoie de îndrumare la Sala Polivalentă, joi între orele 15-17, pentru a rezolva această problemă și a intra în posesia mult doritelor abonamente. Iată comunicatul postat de club în această după-amiază:

„V-ați făcut abonamente?
Venim în întâmpinarea fanilor noștri care își doresc abonamente și nu s-au descurcat cu platforma online. Branki vă așteaptă, împreună cu directorul sportiv, joi, de la 15 la 17 la Sala Polivalentă, pentru a vă ajuta să vă faceți abonamente.
Oferim și un premiu pentru „campionul zilei”, care va face cele mai multe abonamente. Vă așteptăm cu drag!“
Abonamentele pentru sezonul viitor costă 500 lei la zona VIP și 200 lei în restul sălii. Fanii pot opta și pentru un abonament cu 300 lei care include o eșarfă și un maiou, produse care sunt incluse în prețul abonamentului VIP. Abonamentele asigură accesul la toate partidele echipei, de pe teren propriu, indiferent de competiție.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.