Infracțiuni rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Sebiș au depistat, în după-amiaza zilei de 5 septembrie a.c., un bărbat de 52 de ani, din Sebiș, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat, de 49 de ani, din Moroda, a fost depistat pe D.C. 23, în timp ce conducea un autoturism între localitățile Târnova și Moroda, având o îmbibație alcoolică de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 28 de ani, din județul Timiș, a fost depistat în localitatea Bârzava, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat și cu o alcoolemie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe D.N. 7, într-o parcare, a fost depistat un bărbat de 39 de ani, din Galați, care, în timp ce conducea o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat exclusiv cu pagube materiale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că acesta consumase alcool, având o valoare de 0,56 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un bărbat de 42 de ani, din Curtici, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792, fără a deține permis de conducere.

În localitatea Șicula, un bărbat de 70 de ani, cu rezidența în Statele Unite ale Americii, a fost depistat în timp ce se deplasa cu viteza de 72 km./h., fără a avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

Tot fără a avea drept de a conduce, au mai fost depistați : în Pecica, un bărbat de 38 de ani din localitate (fără permis), și în Șiria, un tânăr 23 de ani, din localitate (cu dreptul de a conduce suspendat).

Pe numele tuturor conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimulc circulației rutiere pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.