Infracțiuni rutiere, la finalul săptămânii trecute

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni au constatat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe încălcări ale normelor de circulație pe drumurile publice.

Astfel, în după-amiaza zilei de 17 octombrie a.c., un bărbat de 64 de ani, cu rezidența în Germania, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime, pe strada Ștefan cel Mare. Testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a indicat o valoare de 1,13 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un arădean de 36 de ani a fost depistat, în noaptea de 17/18 octombrie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe strada Liviu Rebreanu, având o îmbibație alcoolică de 1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat; cu aceeași valoare și fără permis de conducere fiind depistat, de polițiștii din Săvârșin, un tânăr de 22 de ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea un microbuz pe D.N. 7.

Cu o alcoolemie de 0,97 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, de polițiștii Biroului Rutier, un arădean de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Andrei Șaguna.

Un bărbat de 39 de ani, din Zăbrani, a fost depistat de polițiștii orașului Lipova în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat; cu o valoare de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat un ineuan de 67 de ani, în timp ce conducea un autoturism în Ineu.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fără permis de conducere, au fost depistați, la sfârșitul săptămânii trecute, o arădeancă de 22 de ani, în zona Polivalentă, și un sebișean de 62 de ani, în Sebiș.

Toți cei în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.