Infracțiuni rutiere în weekend

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Ineu au depistat, în trafic, un bărnat de 36 de ani, din județul Caraș-Severin, în timp ce conducea un autoturism în Ineu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest și ulterior recoltarea de probe biologice, dar bărbatul a refuzat.

Pe D.J. 792/A, a fost depistat un bărbat de 44 de ani, din Timișoara, în timp ce conducea un autoturism dinspre Bocsig spre Beliu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a indicat o îmbibație alcoolică de 0,98 mg./l. alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii din Vladimirescu au depistat un arădean de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, dinspre Deva spre Arad, având dreptul de a conduce suspendat și cu o îmbibație alcoolică de 0,22 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Fără drept de a conduce pe teritoriul României a fost depistată, pe D.J. 793, în Sebiș, o femeie de 52 de ani, din localitate.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni al regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.