Începe distribuirea voucherelor pentru vaccinare

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

De miercuri, 16 februarie 2022, începe distribuirea voucherele pentru vaccinare. Astfel, cei care au schema completă de vaccinare și s-au imunizat începând cu data de 3 septembrie 2021, vor primi alocația de hrană în valoare de 100 lei, sub formă de tichete de masă.

Atenție! Prin schemă completă de vaccinare se înțelege:

Persoanele care s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Predeal, respectiv la cel din cartierul Gai, se vor prezenta în vederea ridicării voucherului la centrul amenajat în incinta Cinematografului Grădiște situat pe str. Petru Rareș nr. 25. Programul de funcționare a centrului este de luni până duminică între orele: 08:00 – 20:00.

Arădenii care s-au vaccinat la unul dintre centrele Aradul Nou, Micălaca sau Drive Thru, își vor putea ridica voucherul de la Centrul de Vaccinare Fix – Cinematograful Arta situat pe str. Vasile Alecsandri nr. 2, având programul de funcționare de luni până duminică între orele: 08:00 – 20:00.

Voucherele se vor ridica personal, în baza cărții de identitate și a adeverinței care atestă vaccinarea, în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.