Începând de astăzi, va fi pus în circulație „Trenulețul copiilor”

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

De 1 iunie, trenulețul turistic de agrement din municipiu va avea un program special. Spre deosebire de programul specific zilelor de weekend, „trenulețul copiilor“ va fi pus în mișcare începând cu ora 13:00, pe Calea Victoriei, unde va reveni la ora 15.30.

Iată care va fi traseul acestuia:

Ora: 13:00 – Calea Victoriei – Banu Mărăcine

Ora: 13:15 – Piața Caius Iacob  – Str Faurilor (RAR) – Bogdan Voievod – Alexandru cel Bun

Ora: 14:00 – Hatman Arbore (Piața GAI: staționare pentru poze) – Dunării – Grădinarilor – Meșterul Manole – Dâmboviței – Independenței

Ora: 14:30 -Stația “Piața Bujac”(preluare călători) – Leului – Gloriei – Stația Independenței (debarcare călători) – Dâmboviței – Calea Aurel Vlaicu

Ora: 15:30 – Calea Victoriei

Începând cu ora 16:00 până la ora 21:00, acesta va circula pe traseul consacrat: Parcul Reconcilierii-Teatru–Bd.Revoluţiei–Podgoria–Banu Mărăcine–Piața Spitalului–Podgoria – Bd.Revoluţiei–Teatru – Parcul Reconcilierii.

Vă reamintim faptul că trenulețul turistic a fost adus la Arad în anul 2006, de la Monaco. El are trei vagoane, 72 de locuri și circulă cu 35 de kilometri/oră.

Vara, Primăria Arad în colaborare cu Compania de Transport Public, îl pune la dispoziţia publicului călător în intervalul 16:00 -21:00, din oră în oră, în zilele de sâmbătă, duminică și în zilele de sărbătoare. Staţia de îmbarcare este în Parcul Reconcilierii.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.