vineri, 14 iunie, 2024

Începând de astăzi, suporterii își pot cumpăra bilete pentru UTA-Petrolul

Distribuie articolul

UTA tocmai s-a întors de la Voluntari cu toate cele trei puncte, puncte care țin vine speranța accederii în Play-off-ul Superligii. Aflată la doar un punct distanță de locul 6, „Bătrâna Doamnă” speră să-i „sufle” locul chiar formației a cărei vizită o va primi sâmbătă, pe Arena „Francisc Neuman”, Petrolul Ploiești. Desigur, diferența dintre UTA și ultima poziție de care poate prinde Play-off-ul se poate majora la două puncte, dacă Sepsi OSK reușește să o învingă pe Farul Constanța sau dacă ”U” Cluj reușesc să bată FCSB. Ambele partide la care facem referire se vor disputa astăzi, astfel că la finalul acestei zile vom afla cu siguranță care vor fi datele problemei la finalul etapei cu numărul 26.

Meciul dintre UTA și Petrolul se va disputa sâmbătă, 24 februarie, de la ora 14:00, ambele echipe venind după câte o victorie. UTA s-a impus zilele trecute la Voluntari, cu scorul de 0-1, în vreme ce „Găzarii” cu 2-1 partida cu Poli Iași, disputată chiar la Ploiești. În tur, în meciul de pe „Ilie Oană”, scorul a fost 0-0.

Astfel, începând de astăzi, de la ora 15:00, suporterii arădeni și nu numai își pot achiziționa bilete pentru partida de sâmbătă. Primele tichete vor fi scoase la vânzare online, pe site-ul www.iabilet.ro. Totuși, începând de marți și până vineri, tichetele vor fi puse în vânzare și fizic, la Arena „Francisc Neuman”, după programul 14:00 – 18:00.

Prețul biletelor este următorul:

Tribuna I „Coco Dumitrescu” – 60 lei;

Tribuna II „Gioni Brosovszky” – 45 lei;

Peluza „Iosif Pecsovszky” – 30 lei;

Peluza Sud – 30 lei.

Copiii cu vârste de până la 3 ani au acces gratuit, însă fără a beneficia de loc pe scaun, în vreme ce copiii cu vârste cuprinse între 3 ani și 14 ani pot beneficia de o reducere de 50% din prețul tichetului.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți