Încep exproprierile pentru modernizarea drumului județean Sânmartin-Olari-Caporal Alexa

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Consiliul Județean Arad a început demersurile pentru modernizarea DJ 709F, Sânmartin-Olari-Caporal Alexa, în lungime de 23,540 km. Pentru realizarea investiției vor fi expropriate 160 de terenuri proprietate privată, dintre care 19 sunt pe raza comunei Șimand, 5 pe raza orașului Chișineu-Criș, 103 pe raza comunei Olari și 33 pe raza orașului Sântana.

Prin votul consilierilor județeni, președintele CJA, Iustin Cionca, a fost mandatat să semneze notificările și să emită dispoziția de expropriere. Valoarea totală a despăgubirilor a fost stabilită la valoarea de 81.806 lei. Notificarea intenției de expropriere a terenurilor, precum și lista lor vor fi transmise prin poștă către proprietari.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.