Încep competiţiile de juniori. Debut cu derby pentru Academia UTA

Sport

Scris de Giuliano Junc

În acest week-end debutează competiţiile de juniori organizate de FRF, anume Liga de Tineret şi Liga Elitelor la nivel de U17, U16 şi U15, competiţii în care Academia UTA este reprezentanta Aradului.

În Liga de Tineret şi Liga Elitelor U17, UTA va întâlni în seria de Vest trei echipe din Cluj (Viitorul, CFR şi Universitatea), alte trei din Timişoara (Ripensia, Poli şi Banatul), două din secuime (Sepsi şi Csikszereda) plus Universitatea Craiova, FC Bihor şi Kids Tâmpa Braşov. Pentru prima etapă este programat un duel de mari orgolii între Poli şi UTA.

În Liga Elitelor U16, UTA e plasată în Seria 3 alături de reprezentantele Craiovei (Universitatea, FCU 1948 şi CSJ Ştiinţa U, ultima fiind chiar adversarul din prima rundă), ale Clujului şi Timişoarei (aceleaşi ca în Liga de Tineret), la care se mai adaugă Hermannstadt şi FC Bihor.

Iată şi programul meciurilor din acest week-end pentru juniorii roş-albi:

Sâmbătă, ora 12:00, Liga Elitelor U16: UTA – CSJ Ştiinţa U Craiova

Sâmbătă, ora 14:00, Liga Elitelor U15: UTA – CSJ Ştiinţa U Craiova

Duminică, ora 12:00, Liga de Tineret: Poli Timişoara – UTA 

Duminică, ora 14:00, Liga Elitelor U17: Poli Timişoara – UTA 

Şi în acest sezon, meciurile de pe teren propriu ale Academiei UTA, se vor desfăşura pe stadionul „Motorul“ din Aradul Nou.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.