Incendiu violent pe Câmpul Liniștii! Mai multe autospeciale de pompieri încearcă să stingă flăcările, înainte ca acestea să se extindă | FOTO-VIDEO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un incendiu foarte violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, la o firmă cu sediul pe Câmpul Liniștii din municipiul Arad.

S-ar părea că este vorba despre un depozit de fier vechi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca, incendiul se manifestă violent, cu posibilitatea de propagare la câteva hale aflate în apropiere.

Inițial, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială de comandă, doi ofițeri și opt subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, însă violența incendiului a făcut ca alte două autospeciale să fie trimise la fața locului în sprijin.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.